Wie goed doet, goed ontmoet … en lekker eten @HappietariaRotterdam

Nog de hele maand april valt er heerlijk te eten en daarmee tevens een goede daad te verrichten. Studenten zetten een maand lang hun tijd en energie in het café-restaurant in om geld in te zamelen om voor vrouwen die slachtoffer zijn geweest van mishandeling in Bolivia een nieuw bestaan mogelijk te maken. Happietaria zit aan de Mauritsweg, in het pand waarin voorheen de Unie was gehuisvest. Ook voor evenementen draaien de studenten hun hand niet om. De keuken is Hollands, al voor €16,75 grootmoeders biefstuk! Open van dinsdag tot en met zaterdag 12.00 – 23.00 uur.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere Projecten, Hoger Onderwijs, Participatie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>