Kleurrijk Holi, ook met @D66Rotterdam groen

Het Afrikaanderplein kleurde gisteren alle kleuren van de regenboog. De optocht – de Hindoestaande versie van de Danceparade – tevoren met meer kinderen, ouders en grootouders dan ooit door Katendrecht en de Afrikaanderwijk, trok reeds veel bekijks. Maar dat was niets vergeleken met de velen die genoten van het lentefeest in het Afrikaanderpark.

De dag ervoor was volgens de Hindoestaanse traditie de symbolische verbranding van alle oude problemen en ellende voltooid. Met frisse moed, nieuwe voornemens maar vooral veel gedeelde vrolijkheid werd dit lentefeest gevierd. Steeds meer niet-Hindoestaanse Rotterdammers sluiten aan. Dit tot grote vreugde van de organisatie Stichting APNA.

Zo vlak voor de verkiezingen mocht D66 niet ontbreken. Vanzelfsprekend met groene poeder uitgerust! SUBH HOLI

 

 

Dit bericht is geplaatst in Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>