Rotterdam door de ogen en oren van Korrie Louwes

Op deze website vertelt Korrie Louwes over haar werk als wethouder Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie in Rotterdam. Regelmatig verschijnen hier verslagen van werkbezoeken en speeches die zij in de stad heeft gehouden. ESRI Nederland, een Rotterdams bedrijf en marktleider in geografische informatiesystemen, heeft deze werkbezoeken nu gevisualiseerd in een kaart van Rotterdam.

Op deze kaart staan de locaties aangeduid van diverse verhalen die Korrie Louwes heeft geschreven op haar website. Het zijn bijzondere verhalen over de stad Rotterdam met een raakvlak met een van de onderwerpen in de portefeuille van Louwes (Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie). De kaart laat een selectie van bijzondere verhalen zien tussen de periode september 2013 en februari 2014.

Kaart groter weergeven

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere Projecten, Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>