Dubbelfeestelijke Mariaviering van de Eritrees Orthodoxe Tewahdo Kerk in #Schiebroek

Ruim1200 aanhangers van de Eritrees Orthodoxe Tewahdo Kerk vierden vandaag uitbundig het jaarlijkse feest van de Heilige Maria. De ruim 800 leden van de Nederlandse tak kregen bezoek van vooral veel Duitse aanhangers. Ook nu weer in de H. Pauluskerk aan de Larikslaan in Schiebroek, Rotterdam. De viering kreeg een extra feestelijk tintje met de bekendmaking van de koop van het katholieke kerkgebouw door de Eritrese gemeenschap dankzij noest sparen.

Dit had ook niet zo snel gekund zonder de genereuse financiele bijdrage van priester Blaauwhof, die trots was te zien dat de kerk waarin hij zoveel diensten was voorgegaan een nieuw religeus leven krijgt, nabij het katholieke geloof.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Participatie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>