Warme Kerst in oud-Charlois, ook #D66 van de partij

Het miezerde en regende gisteren flink op de hoofden van de standhouders en bezoekers van de kerstmarkt Charlois, rondom de Oude kerk. Het warme kerstgevoel was alom aanwezig met allerhande standjes voor warme drankjes, oliebollen, kerstdecoraties etc. Bij de D66stand gisteren en vandaag treffen bezoekers goede gesprekken over (buurt)initiatieven voor Rotterdam, schaken voor de kinderen en een dosis optimisme, zoals frisbees voor wie naar de warmte gaat.

 

 

Dit bericht is geplaatst in nieuwsbrief d66. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>