12 jongeren praktijkonderwijs aan de slag in Panino dankzij @madeFeijenoord

Vanochtend was de feestelijke start van Panino, een mooi initiatief van Made in Feijenoord. Deze groep ondernemers heeft met financiele steun van de Rotary club Rhoon/Barendrecht en de gemeente Rotterdam het initiatief genomen tot Panino, een mobiele fietsunit die Italiaanse broodjes en koffie verkoopt op de hoek van de straat. Hiermee krijgen 12 leuke jonge talenten van het Olympia College Praktijkonderwijs de kans op een leuke en goede stageplek onder begeleiding van Borgo d'Aneto.

Niet alleen smaakten de broodjes geweldig, ook bewezen de jongeren ter plekke hoezeer ze gaan voor Panino made in Feijenoord. De vele aanwezige ondernemers van onder meer de Rotary Rhoon/Barendrecht genoten van de gastvrijheid van Deloitte en een lekker jazzbandje voor de aftrap. Faouzi Chihabi van trattoria Borgo d'Aneto vervulde met verve de rol van dagvoorzitter en toonde zijn sociale bewogenheid als ondernemer wederom.

Dit voorbeeld doet hopelijk goed volgen voor al die leerlingen van het praktijkonderwijs die ook een plekje zoeken voor een geweldige stage.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Arbeidsmarkt, Bijzondere Projecten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>