Arminiusdebat discriminatie op de arbeidsmarkt (1.41.19 e.v.)

 

Discriminatie op de arbeidsmarkt blijft hardnekkig. Dafna Holzner van de Nederlandse Bond voor Uitzendondernemers licht toe dat de vele grijstinten in de praktijk tussen geoorloofd onderscheid maken en niet geoorloofd bemoeilijken. Docent aan de EUR Zihni Ozdil vraagt aandacht voor de zelfsegregatie van velen in de samenleving gecombineerd met versterking van het stereotype beeld van De Hollander. Wat mijn betreft brengen we een oplossing van dit probleem alleen dichterbij als we ons realiseren dat het ons allemaal raakt en wij allen ons schuldig maken.

Dit bericht is geplaatst in Arbeidsmarkt, In de Media. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>