Wethouder Louwes genomineerd voor Derde Dinsdag Award

Wethouder Louwes in gesprek bij Proeftuin FeijenoordOp 21 januari 2014 wordt, tijdens de Big Improvement Day, de Derde Dinsdag Award uitgereikt. Dit is een landelijke prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest ondernemende persoon uit de publieke sector: “Een persoon die staat voor nieuwe initiatieven, denkt in oplossingen en voor wie samenwerking en kennisdeling centraal staat.” Korrie Louwes is dit jaar een van de genomineerden. Uit het juryrapport: “Louwes vult het wethouderschap in op een jonge en frisse manier met een positieve instelling. Ze stapt relatief vaak uit kantoor om tussen de mensen te kunnen zijn. Dit is ook belangrijk want als wethouder verantwoordelijk voor de Arbeidsmarkt, Innovatie en vooral als wethouder van Participatie is het belangrijk dat ze weet hoe het er aan toe gaat in de stad, en aanspreekbaar is voor de Rotterdamse bevolking. Ze is tevens een moderne wethouder met eigen site en ook op social media erg actief. Door deze positieve en open houding is ze genomineerd voor de Derde Dinsdag Award.”

Louwes reageert verrast, maar vind het ook leuk om tot de genomineerden te behoren: “Het is natuurlijk altijd leuk om erkenning voor wat je doet te krijgen. Ik vind het in het bijzonder leuk om voor deze Award genomineerd te zijn. Deze nominatie onderschrijft waar ik al sinds mijn aantreden als wethouder op hamer: Dat het stadsbestuur er is voor de stad en haar inwoners en niet andersom.”

De Derde Dinsdag Award is een publieksprijs waarbij de winnaar wordt bepaald door middel van een online stemming. Stemmen kan via: http://www.bigimprovementday.nl/awards/Stemmen/

Dit bericht is geplaatst in Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>