@DeloitteNL en @Schaatsbaanrdam op de bres voor jonge talenten

Gisteren beklommen 70 Rotterdamse VMBO-leerlingen van CSG Calvijn Maarten Luther de trappen van de Maastoren met onderweg stops voor sollicitatietraining, bliksemstage, geldled en ondernemerschapsles van Jinc Rotterdam. Vandaag deden 275 volwassen dat voor het sponsoren van Jinc. Met het nemen van de 742 treden van de 44 verdiepingen hoge Maastoren toonden vele Deloittemedewerkers uit het hele land op hun vrije zaterdag hun betrokkenheid bij het trainen en voorlichten over beroepen van de jongeren in Rotterdam.

 

Deze betrokkenheid bij de jonge talenten in de stad is evenzeer aanwezig bij de heren van hockeyclub Leonidas. Deze winnaar van de tweede ronde van het stadsinitiatief is voortvarend aan de slag gegaan. De eerste centimeters ijs zijn inmddels gegroeid. Vrijdag aanstaande volgt de opening. Met nu al 70 scholen die zich hebben ingeschreven, is zeker gesteld dat vele Rotterdamse jongeren deze winter op de schaatsen zulllen staan in hun eigen stad.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>