Film Eurocities toont ImpleMentoring project in Rotterdam

Op de website van Eurocities, het samenwerkingsverband tussen voorname Europese steden, zijn een aantal filmpjes over het ImpleMentoring project verschenen. Een van deze filmpjes gaat over Rotterdam. Het ImpleMentoring project handelt over vraagstukken rondom migratie en gaat uit van wat steden van elkaar: city to city. In het filmpje over Rotterdam krijgt de stad bezoek van mensen uit Dublin:

implementoring

Op de site van Eurocities is meer te vinden over het ImpleMentoring project en zijn nog een aantal filmpjes te bekijken

Dit bericht is geplaatst in Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>