Annie en Korrie

Foto: Rein Wolters

Het begin van het artikel van de website www.dichtbij.nl over de verjaardag van de Rotterdamse zangeres Annie de Reuver: ROTTERDAM – Muziekvrienden van Annie de Reuver vonden dat de 95-ste verjaardag van de zangdiva niet onopgemerkt voorbij moest gaan. Dat is dus ook niet gebeurd en gingen organiseren.

Zondag 4 maart kwamen ze, onder hartelijk applaus van honderdvijftig fans, naar de Larenkamp in Zuidwijk en maakten er een héérlijk verjaardagsfeest van. Ko en Bas van Toor, Tonny Eyk, Gerard Cox, Ben Cramer, Corry Konings, Roland Vonk (muzikale Voddenman van RTV Rijnmond), kwartet De Kanjers en Hans Becker van Humanitas maakten er een soort ‘Dit is uw leven’ van.

Foto: Rein Wolters

;

Foto: Rein Wolters

;

Foto: Rein Wolters

 

Dit bericht is geplaatst in In de Media. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>