Veiligheid doe je samen

De Stichting Platform Agenda 22 (SPA22) heeft de opdracht gegeven om DVD te produceren over het onderwerp Risicocommunicatie en zelfredzaamheid. Veiligheid doe je samen is de titel van deze DVD. SPA22 wil met de voorbeelden op deze DVD een handreiking bieden voor een discussie rondom veiligheid in de woning en de directe omgeving van ouderen en mensen met een beperking. Veiligheid doe je samen, zeker in een samenleving van en voor burgers.

SPA22 is een adviesplatform voor het gemeentelijk beleid van Rotterdam wanneer het gaat om ouderen en mensen met een beperking. SPA22 adviseert het college van B&W vanuit de ervaring van de burgers van Rotterdam.

Korrie Louwes heeft op deze DVD het onderwerp Risicocommunicatie en zelfredzaamheid besproken. Naast dit onderwerp worden ook onder andere zaken als crisiscommunicatie, brandveiligheid en burenhulp aan de orde gesteld. De contactgegevens van SPA22 kunt u vinden op de website www.agenda22-rotterdam.nl.

Dit bericht is geplaatst in In de Media, Participatie, Portefeuille. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>